Pe măsură ce oferim îngrijire renală care îmbunătățește viața, ne străduim să ne îndeplinim obligațiile față de societate și față de mediu, menținându-vă în același timp pe dumneavoastră, pacienții noștri, în centrul interesului nostru și a tot ceea ce facem.

Angajamentul nostru față de dumneavoastră

Persoanele cu ICR au adesea nevoi complexe și alte afecțiuni, cum ar fi diabetul sau bolile cardiovasculare. Dacă vizitați centrele noastre în mod regulat pentru dializă, este posibil să vedeți mai multe asistente medicale decât familie sau prieteni. Recunoaștem că puteți deveni izolat de societate prin specificul îngrijirii dumneavoastre și ne propunem să facem acest aspect esențial al vieții dumneavoastre cât mai plăcut, cu empatie și înțelegere.

Vă încurajăm, de asemenea, să participați activ la deciziile referitoare la tratamentul dumneavoastră și, într-adevăr, acolo unde vă simțiți capabili, vom lucra împreună pentru a vă ajuta să învățați cum să efectuați anumite proceduri ale îngrijirii proprii. Prin astfel de abordări, îmbunătățim rezultatele medicale, reducem ratele de mortalitate și scădem zilele petrecute în spital. Toate aceste lucruri pot contribui la reducerea poverilor asistenței medicale și, astfel, ne asigurăm că ceilalți pacienți care au nevoie de ajutor îl pot accesa cu ușurință.

Angajamentul nostru față de țările în curs de dezvoltare și noile piețe

În multe țări în curs de dezvoltare, pacienții cu ICR mor deoarece nu au acces la un tratament eficient. Vrem să oferim îngrijire renală de înaltă calitate pacienților care locuiesc în țări în care în prezent nu este disponibilă. Procesul nostru riguros de intrare pe piață ne asigură că operăm numai acolo unde putem fi siguri că practicile locale ne vor permite să ne menținem standardele înalte. Colaborăm cu autoritățile locale de sănătate pentru a defini strategia lor națională de îngrijire renală, permițând noi paradigme de îngrijire.

Când intrăm într-o țară nouă sau dobândim o clinică nouă, știm că trebuie să oferim cele mai înalte standarde de îngrijire pentru a îmbunătăți rezultatele pacienților. Pentru a ne asigura că ne respectăm propriile standarde, efectuăm audituri de pre-integrare, evaluăm rezultatele după primele 100 de zile și apoi din nou după un an. Și am văzut întotdeauna îmbunătățiri în standardul de îngrijire și experiența pacientului în clinicile noastre.

Cu această abordare suntem lider în inovarea în domeniul îngrijirii, iar prin dezvoltarea de noi tehnologii putem îmbunătăți semnificativ rezultatele medicale și transforma sectorul nostru de activitate. Am revoluționat clinicile automatizând captarea datelor și minimizând erorile umane în raportare, îmbunătățind astfel standardizarea, asigurând siguranța pacienților și reducând impactul nostru asupra mediului. Toate acestea ne determină să fim siguri că „programul nostru digital digital” va schimba accesul la îngrijire și va permite în cele din urmă specialiștilor noștri să ofere elementele de bază pentru tratamentul dializei în locații îndepărtate. Viziunea noastră este despre o lume în care un medic specializat, aflat în Suedia sau Portugalia, poate oferi recomandări asistenților medicali din Africa Centrală.

Salvăm apă și energie

Apa curată este crucială pentru dializa sigură și continuăm să căutăm noi modalități de a ne minimiza impactul fără a ne compromite standardele sau a pune pacienții în pericol. Colaborăm activ cu producătorii de unități de dializă pentru a reduce consumul de apă și energie, precum și standardizarea construcției clinicii pentru a asigura cea mai mică utilizare posibilă a apei.

Ne reevaluăm constant obiectivele de durabilitate. În toate acestea, se evidențiază o temă: grija. Întotdeauna punem grija față de dumneavoastră, de societate și de mediu în centrul muncii noastre.

Declarație nefinanciară - Prezentul raport face referire la anul financiar încheiat la 31 decembrie 2022, evidențiind informații financiare și non-financiare conform reglementărilor în vigoare.

Diaverum global

 

Mai multe informații

Un furnizor internațional de servicii
Diaverum: îngrijirea rinichilor în întreaga lume
Cum oferim îngrijire
Îngrijirea renală care îmbunătățește viața, susținută de standardele clinice și medicale de cea mai înaltă calitate poate fi găsită în toate clinicile noastre
Cum folosim noua tehnologie
O suită de platforme și aplicații digitale concepute pentru a îmbunătăți eficacitatea tratamentului, eficiența și rezultatele medicale. Transformarea îngrijirii renale, astfel încât aceasta să fie accesibilă și personalizată pentru pacient