Ne propunem să vă oferim un nivel de îngrijire fără precedent, într-un mod personalizat și eficient. Ne îndreptăm către integrarea perfectă a clinicilor noastre fizice cu noi abordări tehnologice, creând un serviciu de îngrijire a rinichilor la standarde de cea mai înaltă calitate și foarte scalabil. Ne-am angajat astfel să oferim această perspectivă pacienților noștri cu sistemele noastre de sănătate din întreaga lume.

SOLUȚII DIGITALE 2020

Echipele noastre de dezvoltare lucrează la numeroase proiecte pentru a aduce noi tehnologii la modelul nostru de îngrijire și se aplică deja în Suedia și Ungaria

Soluțiile noastre digitale în continuă evoluție sunt vitale pentru capacitatea noastră de a oferi asistență consistentă, eficientă și de înaltă calitate la nivel mondial, oferindu-vă în același timp posibilitatea de a contribui la propria dumneavoastră îngrijire și sănătate. Munca noastră este susținută de următoarele platforme și aplicații digitale:

platformA d.CARE renal information management platform

Dezvoltat de Diaverum pentru managementul pacienților și clinicilor, sistemul nostru de gestionare a informațiilor renale conține date referitoare la managementul clinic, raportarea medicală și procesele și administrarea clinicii. Acesta gestionează medicamentele și fluxurile de lucru clinice.

PGS (Pharma Guidance System)

PGS al Diaverum le oferă recomandări medicilor cu privire la optimizarea medicamentelor pe baza datelor dumneavoastră medicale preluate de pe platforma de gestionare a informațiilor renale d.CARE.

TGS (Treatment Guidance system)

Sistemul nostru de ghidare a tratamentului sprijină asistenții medicali să urmeze abordarea noastră standardizată a fluxurilor de lucru clinice. Acest lucru ajută la minimizarea variabilității îngrijirii și la reducerea erorilor. Profesioniștii noștri din domeniul sănătății accesează TGS pe o tableta lângă scaunul sau patul dumneavoastră, în timp ce TGS colectează și furnizează informații pe tot parcursul dializei dumneavoastră, într-un mediu online. De asemenea, TGS se conectează cu sistemul Diaverum Enterprise Resource Planning care gestionează tranzacțiile financiare și de acțiuni.

d.CONNECT

d.CONNECT este soluția noastră complet automatizată pentru colectarea datelor de pe monitoarele de dializă și cântare. Acesta este apoi utilizat pentru a furniza informații către TGS.

d.ACADEMY

Aceasta este platforma noastră de educație „virtuală”, care conține informații pentru dumneavoastră, precum și pentru asistenții noștri, medicii și liderii de business.

d.CARE app

Dezvoltată de Diaverum pentru iOS / Android, această aplicație vă permite să comunicați direct cu profesioniștii noștri din domeniul sănătății. Puteți introduce informații despre starea dumneavoastră de sănătate și calitatea vieții, iar aplicația d.CARE, la rândul său, vă transmite informații cu privire la tratamentul dumneavoastră. Acesta este unul dintre mai multe moduri prin care vă încurajăm să vă conectați activ cu noi și cu propria grijă și sănătate.

 

Mai multe informații

Cum ne facem munca durabilă?
Vrem să îmbunătățim accesul la îngrijirea renală de înaltă calitate și v-o oferim cu competență, pasiune și inspirație.
Un furnizor internațional de servicii
Diaverum: îngrijirea rinichilor în întreaga lume
Cum oferim îngrijire
Îngrijirea renală care îmbunătățește viața, susținută de standardele clinice și medicale de cea mai înaltă calitate poate fi găsită în toate clinicile noastre