Diaverum furnizează servicii de îngrijire renală ce îmbunătățesc viața pacienților cu afecțiuni renale (BCR), astfel încât aceștia să poată avea o viață împlinită.

Diaverum este unul dintre liderii mondiali în furnizarea de servicii medicale de îngrijire a pacienților cu boli renale, tratând aproximativ 38.000 de pacienți din întreaga lume.

Beneficiind de o vastă experiență, Diaverum abordează tratamentul pacienților în mod holistic, incluzând în cadrul serviciilor medicale oferite, în afara tuturor tipurilor de dializă (hemodializă, hemodiafiltrare, dializă peritoneală, dializă peritoneală automată), atât servicii medicale de prevenție, cât și alte servicii medicale conexe Bolii Cronice de Rinichi.

În toate cele 26 de centre medicale de nefrologie și dializă situate în București, Brașov, Sibiu, Mediaș, Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Roman, Bistrița, Oradea, Târgu Jiu, Călărași, Constanța, Brăila, Galați, Focșani, Buzău, Bușteni, Târgu Mureș, Craiova și Petroșani, în jur de 1.100 de angajați oferă îngrijire adevarată ce permite pacienților să ducă o viață împlinită.

Începând cu 2016, Diaverum România este al doilea cel mai mare furnizor privat de servicii de dializă.

Succesul și încrederea pe care compania le-a câștigat de-a lungul timpului se datorează faptului că în toate centrele Diaverum fiecare pacient este unic și este tratat cu o atenție specială. Compania oferă tratamente personalizate, în conformitate cu nevoile individuale ale fiecărui pacient.

La Diaverum un rol important îl joacă monitorizarea pacienților cu boala cronică de rinichi. Diagnosticul corect și în timp util al afectării renale și încadrarea în stadiul corect de boală cronică de rinichi, permite încetinirea evoluției bolii, tratarea complicațiilor secundare, abordarea comorbidităților asociate, precum și pregătirea pacienților pentru tratamentul de substituție a funcției renale.

 

Mai multe informații

Istoria Diaverum
Aceasta este istoria noastră. O cronologie a inovației, pasiunii pentru excelența îngrijirii pe care o oferim pacienților noștri.
Media
Aici veți găsi toate poveștile și noutățile despre compania noastră.
Contactați-ne
Vă rugăm să ne contactați în cazul în care aveți întrebări cu privire la compania noastră și la serviciile furnizate