În oferirea unei îngrijiri excelente e nevoie să avem oameni educați și implicați în business-ul nostru și căutăm să-i educăm continuu pe întreg parcursul carierei lor.

Suntem o organizație într-o continuă creștere și vrem să identificăm oportunități noi și să vedem că angajații noștri cresc împreună cu noi. Obținem acest lucru prin abilitare, educație, formare și diverse oportunități de carieră.

d.ACADEMY

Prin d.ACADEMY, universitatea noastră virtuală, ne încurajăm angajații să își dezvolte abilitățile profesionale și personale. Asistentele noastre medicale, medicii, managerii și pacienții au acces la o varietate de programe de e-learning; schimb de cunoștințe adevărat, de la experți pentru experți, inovator și bazat pe rezultatele cercetărilor științifice de referință. d.ACADEMY include și o bibliotecă digitală pentru dezvoltare personală. Și alături de o astfel de tehnologie, cunoaștem și importanța sprijinului de la persoană la persoană.

Diaverum TGS_Kazakh_small.jpg

Învățare mixtă

Pe lângă sesiunile de e-learning oferite prin d.ACADEMY, personalul nostru are posibilitatea de a beneficia de activități de educație și formare medicală interne și externe organizate la nivel local. Pentru a se asigura că aceste cunoștințele sunt transferate în practică, fiecărui nou angajat al centrului i se atribuie un mentor.

Dezvoltare personală

Procesul nostru anual de evaluare asigură faptul că toți angajații își planifică obiectivele de dezvoltare pentru anul viitor împreună cu managerul lor. Liderii sprijină astfel progresele în carieră și își ajută echipele să crească.

 

Mai multe informații

Oportunitățile noastre internaționale
Diaverum oferă profesioniștilor din domeniul sănătății diverse oportunități de carieră în multe țări
Valorile noastre
Competența, pasiunea și inspirația sunt oferite în fiecare moment al fiecarei zile, în toată rețeaua noastră internațională de clinici
Contactați-ne
Vă rugăm să ne contactați în cazul în care aveți întrebări cu privire la compania noastră și la serviciile furnizate