Rinichii dumneavoastră sunt organe vitale care vă filtrează, curăță sângele și echilibrează nivelul de sare și apă din corpul dumneavoastră.

Când sunteți sănătos, acest proces constant de filtrare și curățare continuă neobservat, dar rinichii dumneavoastră pot ceda, din multe motive, temporar sau permanent. Nu există doi pacienți care să manifeste afecțiunea în același fel ca un altul, iar unii dintre ei pot avea multe alte afecțiuni, dar și probleme cu rinichii.

Boala renală cronică înseamnă deteriorarea rinichilor, care se poate agrava în timp, ducând în cele din urmă la insuficiență renală. Misiunea Diaverum este de a vă ajuta să trăiți cât mai normal posibil, în ciuda diagnosticului dumneavoastră. Astfel, ne dedicăm o mare parte din munca noastră pentru a ajuta oamenii să înțeleagă importanța funcției renale și a modului cum pot previni, trata și gestiona boala, în cazul în care aceasta apare.

Indiferent de modul în care vă ajutăm, nu uităm niciodată, că dumneavoastră sunteți în centrul atenției noastre. Acordăm asistență medicală completă de specialitate, oferind nu doar cel mai bun tratament personalizat pentru problemele dumneavoastră renale, ci și tratarea unor afecțiuni conexe pe care le-ați putea avea. De asemenea, vă putem ajuta în tot procesul de pregătire și îngrijire ulterioară, dacă ați trecut print-un transplant de rinichi. În aceste situații, ne propunem să vă oferim suport pentru a trăi cât mai normal posibil și să încetinim evoluția bolii dumneavoastră de rinichi.

 

Mai multe informații

Despre rinichi
Principalele funcții ale rinichilor dumneavoastră sunt filtrarea substanțele reziduale și echilibrarea nivelurilor de săruri și apă din corpul dumneavoastră.
Insuficiența renală
Doi dintre cei mai comuni factori pentru insuficiența renală sunt diabetul și hipertensiunea arterială
Puteți preveni BCR (boala cronică de rinichi)?
Boala cronică de rinichi este o afecțiune gravă care a devenit din ce în ce mai frecventă la nivel mondial