Preocuparea noastră principală este să oferim îngrijire renală la nivel internațional pentru fiecare dintre pacienții noștri din fiecare din centrele noastre, iar acest lucru este posibil grație profesionalismului și competențelor personalului nostru. Pentru că sunt oameni cărora le pasă și care vor să facă diferența.

Rețeaua noastre de centre oferă oportunități de creștere și dezvoltare personale la nivel internațional. Asa cum este detaliat mai jos, suntem o echipă complexă de oameni din medii și profesii diferite. Pe lângă faptul că dorim să găsim cele mai bune talente din cadrul îngrijirii medicale, suntem dornici să învățăm și din alte domenii și să-i îmbrățișăm pe cei care doresc să facă parte din lumea noastră.

our-people---couple-with-van.jpg

Asistente medicale

Majoritatea angajaților noștri sunt asistentele medicale. Ele sunt cei care construiesc relații directe și de lungă durată cu pacienții noștri ce își îmbunătățesc calitatea vieții în fiecare zi. Asistentele noastre medicale sunt experții noștri în îngrijire și participă la multe programe organizate de companie, care promovează dezvoltarea personală și schimbul de idei.

Medici

Medicii sunt experții noștri în excelență medicală. Aceștia se asigură că respectăm cele mai înalte standarde în îngrijirea renală, în timp ce supraveghem cercetarea centrată pe pacient și programele științifice. Medicii din cadrul Diaverum au acces la cunoștințe de ultimă generație prin programul nostru educațional, unde își împărtășesc experiența și învață unii de la alții. Împreună, ei se asigură că suntem cei mai buni în ceea ce facem și că ne împărtășim cunoștințele la nivel internațional.

Personal clinic suplimentar

Asistenții și medicii noștri sunt sprijiniți în furnizarea de îngrijire de înaltă calitate de către o serie de alți membri ai personalului clinic. Acești membri ai personalului de valoare se asigură că putem să funcționăm la cele mai înalte standarde posibile și ajută la coordonarea numeroaselor servicii de îngrijire pe care le oferim pacienților noștri.

Management și echipe corporative

Managementul și echipele corporative ale Diaverum sunt formate din diferite amestecuri de talente din domeniul de îngrijirii medicale și nu numai. Această cunoaștere bazata pe acest liant de industrii, specialități și culturi ne îmbogățește și aduce noi perspective și cunoștințe pentru toată activitatea noastră din cele 23 de țări.

Shirley - o asistentă Diaverum care ne inspiră

O poveste despre vise și multă muncă...

Citeste mai mult

Mai multe informații

Oportunitățile noastre internaționale
Diaverum oferă profesioniștilor din domeniul sănătății diverse oportunități de carieră în multe țări
Instruirea
Prin împuternicire, educație și formare creștem împreună
Contactați-ne
Vă rugăm să ne contactați în cazul în care aveți întrebări cu privire la compania noastră și la serviciile furnizate