"Diaverum este unul dintre principalii furnizori la nivel mondial de servicii de îngrijire renală. Succesul afacerii noastre este posibil datorită celui mai mare atu al nostru, echipa noastră, unde fiecare contribuie ghidat de competență, pasiune și inspirație pentru a ne dezvolta împreună. Ne bazăm pe o cultură comună, o cultură a îngrijirii adevărate și investim într-o organizație bazată pe diversitate, pe angajament și învățare. Susținem dezvoltarea continuă și promovăm în mod activ bunăstarea angajaților. Oferim oportunități de carieră într-un mediu multicultural, profesionist și prietenos. Alăturați-vă echipei noastre!"

Atmosferă caldă și prietenoasă

Cuvintele unui pacient: „în centrul unde sunt tratat am devenit ca o familie în ultimii 11 ani, uneori chiar uit că am BCR, vreau să mulțumesc tuturor asistenților minunați pentru șansa de a fi tratat aici.”

Ne concentrăm asupra oamenilor, asupra pacienților noștri, dar suntem alături și de personalul nostru. Vrem să ne asigurăm că toți pacienții și colegii noștri își petrec timpul la Diaverum într-un mediu cald și prietenos.

Încurajăm oamenii

Potențialul pentru inovație și creativitate trăiește în noi toți. Cultura companiei noastre încurajează recunoașterea meritelor și le oferim angajaților noștri posibilitatea de a-și exprima opiniile prin sondajul nostru derulat anual. De asemenea, organizăm în mod frecvent întâlniri cu membrii echipei iar în centrele noastre sunt introduse principiile Kaizen, descrise ca „schimbare în bine” și „îmbunătățire continuă”. O carieră de succes în Diaverum poate fi îmbrățișată de orice angajat care acceptă astfel de concepte și are dorința de a reuși.

Comunicăm deschis

Suntem mândri că ne încurajam angajații să își exprime opiniile. Pe lângă chestionarele noastre anuale, întâlnirile cu membrii echipelor și procesul anual de evaluare, politica „ușilor deschise", precum și ierarhia democratică, toate oferă angajaților de la toate nivelurile posibilitatea de a conversa cu liderii din organizație.

Evoluăm continuu

Ne ascultăm personalul și, bineînțeles, pacienții. Avem o abordare structurată pentru a acționa după feedback-ul oferit în sondajele noastre de satisfacție atât ale angajaților, cât și ale pacienților; ori de câte ori este posibil, implementăm ideile lor de îmbunătățire.

Și pentru a ne asigura că ne stabilim cu adevărat cele mai înalte standarde, suntem deschiși să primim îndrumări din exterior pentru îmbunătățirea calității. Derulăm un program de certificare ISO și ne angajăm în cercetări axate pe pacienți pentru a ne asigura că tratamentul nostru este aliniat celor mai recente trenduri în îngrijirea renală. Oferim angajaților și pacienților acces la baza noastră de cunoștințe prin programul de educație profesională, d.ACADEMY.

Mai multe informații

Valorile noastre
Competența, pasiunea și inspirația sunt oferite în fiecare moment al fiecarei zile, în toată rețeaua noastră internațională de clinici
În ce credem
Acesta este manifesto Diaverum. Este ceea ce ne ghidează în tot ceea ce facem
Alăturaţi-vă echipei noastre
Alăturați-vă și dezvoltați-vă împreună cu noi